Agendabeheer

Een handige aanvulling op onze telefoonservice is agendabeheer. Wij bieden u een extra service die u veel tijd en werk bespaart. U kunt er voor kiezen om uw agendabeheer (deels) aan ons uit te besteden. Wij kunnen vervolgens uw afspraken inplannen en beheren, bijvoorbeeld via een softwaresysteem of een online agenda.

Door middel van agendabeheer in combinatie met onze telefoonservice kunnen wij u ontzorgen van uw telefonie. U hoeft dan niet meer gestoord te worden tijdens bijeenkomsten of afspraken. Onze telefonistes beantwoorden de telefoon met uw eigen bedrijfsnaam en noteren de gegevens van de beller. Aan de hand van onze terugbelnotities kunt u zelf inplannen wanneer u de mensen terug belt.

Tijd besparend & efficiƫnt werken

Doordat wij voor u de telefoon beantwoorden, worden al uw relaties netjes te woord gestaan en zorgen wij ervoor dat de boodschap wordt doorgegeven. Ook het beheren en plannen van afspraken kan tijdrovend zijn. Als wij dit voor u doen, kunt u veel tijd besparen. Als ondernemer wilt u graag tijd besparen en efficiƫnt werken. Laat u daarom eens vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing voor bijvoorbeeld de telefoonservice en agendabeheer of een combinatie hiervan. Dit kan erg interessant zijn voor verschillende bedrijven, of u nou een eenmanszaak heeft of een (middel)groot bedrijf.

Agendabeheer via software

Heeft u een agenda die gekoppeld is aan een softwaresysteem voor uw agendabeheer? Dan is het vaak ook mogelijk om dit via een extern bedrijf te laten lopen. Wij kunnen dan inloggen in het systeem, zodat wij de bevoegdheid krijgen om afspraken te plannen of te wijzigen.

Online agendabeheer

Een andere mogelijkheid is het werken via een online agenda zoals een Google Agenda. Dit is een handige online oplossing omdat er meerdere mensen in kunnen werken. Deze agenda werkt met een Google account en dat is, mocht u nog geen account hebben, gratis en gemakkelijk aan te maken.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor agendabeheer of onze telefoonservice? Neem dan vrijblijvend contact op via 053-5730580 of info@jallohtvt.nl.