Antwoordservice inschakelen voor uw bedrijf?

Al meer dan tien jaar staan wij voor onze klanten klaar met behulp van onze antwoordservice. Wij zijn betrokken bij onze klanten en hebben daarom alle informatie om in te spelen op de te beantwoorden telefoontjes. Bent u seizoensgebonden en heeft u het in de zomerperiode drukker dan normaal? Dan kan onze antwoordservice een goede oplossing voor u zijn. Bij ons heeft u tevens de mogelijkheid om een abonnement voor één dag of een vakantie abonnement af te nemen.

Offerte aanvragen

Hoe gaat onze antwoord service te werk?

Onze enthousiaste telefonistes springen bij wanneer dat nodig is. Heeft u geen tijd om de telefoon zelf aan te nemen om welke reden dan ook? Schakel uw telefoon tussen 08:00 en 18:00 uur naar ons door zodat u compleet ontzorgd bent van uw telefonie. Naderhand brengen wij u op de hoogte van de telefoongesprekken en de eventuele terugbelverzoeken. Natuurlijk hoeft u niet direct een antwoord service abonnement bij ons af te nemen. Eerst kunt u het een week op proef proberen, zodat u kunt ervaren hoe wij werken. Daardoor heeft u de mogelijkheid om bij te sturen in de manier waarop wij uw klanten te woord staan.

  • Altijd vrijblijvend een week op proef
  • Keuze uit een maand-, vakantie- of dag abonnement
  • Direct een bericht per telefoontje of 2 keer per dag een overzicht.
  • Ervaren en enthousiaste telefonistes staan voor u klaar

Antwoordservice voor periodes van afwezigheid

Gaat u een week op vakantie en wilt u niet dat uw bedrijfswerkzaamheden stil komen te liggen? Of is uw telefoniste (tijdelijk) afwezig? Onze antwoord service biedt u de mogelijkheid om een vakantieabonnement of een dag abonnement bij ons af te nemen. Onze antwoordservice voor één dag is een echte uitkomst wanneer u een beursdag heeft waar u beschikbaar moet zijn voor de bezoekers van de beurs. Wilt u eerst ervaren en zien hoe de telefoonservice werkt? U bent altijd van harte welkom om persoonlijk kennis met ons te maken. Kom gerust eens bij ons binnen!

Offerte aanvragen voor onze antwoordservice? Vul onderstaand formulier in!

Antwoordservice offerte aanvragen