Scholieren, hoe zit het met jullie Engels en Duits? Binnenkort beginnen de toetsweken en examens weer. Bij ons kun je bijles volgen op de dinsdag en donderdag (of op afspraak). Erg handig voor VMBO, HAVO en VWO leerlingen! Maximaal 4 personen in de groep. Voor meer informatie: 053-5730580 of info@jallohtvt.nl.

Bijles voor VMBO, HAVO en VWO

Zit jij momenteel op het vmbo, havo of vwo en wil je graag wat extra ondersteuning bij de vakken Engels of Duits? Dan kun je bij ons in Haaksbergen bijles volgen. Het maakt niet uit in welk leerjaar je zit! De lessen zijn geschikt voor elk niveau.

Bijles op maat

Persoonlijke aandacht is het uitgangspunt en samen werken we naar een beter rapport of examen cijfer. De lessen kunnen dus ook aangepast worden op de toetsen of examens die je over een tijdje hebt. Zo kan je per bijles aangeven wat je graag wil behandelen zodat je er zoveel mogelijk uit kan halen! Op die manier kan je proberen om de dingen waar je wat meer moeite mee hebt extra te oefenen voor je toetsen of examen.

In het kort:

Wat: Bijles Engels of Duits
Waar: Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice, Bouwstraat 8, 7483 PA Haaksbergen.
Wanneer: Dinsdag en donderdag (of op afspraak)
Kosten: Wij werken met een strippenkaart en deze kost €335,- voor 10 lessen. Deze is een jaar lang geldig. Een andere optie is het volgen van losse lessen, de kosten hiervan zijn €35,- per uur.

Voor meer informatie, kosten en aanmeldingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 053-5730580 of info@jallohtvt.nl.

Bijles Engels en Duits bij Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice.

Bijles Engels en Duits bij Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice.