ster Goed telefonisch bereikbaar blijven tijdens de herfstvakantie? Het kan met onze telefoonservice!

Ook tijdens de herfstvakantie beantwoorden wij tijdens uw afwezigheid de telefoon met uw bedrijfsnaam en houden u op de hoogte van de inkomende gesprekken. Zo wordt iedereen persoonlijk te woord gestaan en kunt u zelf inplannen wanneer u mensen terugbelt. Zo gaat u pas écht ontspannen op vakantie!

Offerte aanvragen

Op vakantie maar toch bereikbaar blijven?

Gaat u binnenkort op vakantie, maar wilt u wel dat uw bedrijf goed telefonisch bereikbaar blijft? Als u of uw telefoniste normaal gesproken alle telefoon beantwoord, zult u op zoek gaan naar een oplossing voor tijdens de vakanties.

Kunnen de achtergebleven collega’s de telefonie niet overnemen of is er niemand die dit voor u waarneemt? Wat als u daardoor een nieuwe klant mist? Of een klacht of storing? De telefoon simpelweg niet meer beantwoorden is tegenwoordig echt geen optie meer. Uw telefonie doorschakelen naar een telefoonservice kan hierbij uitkomst bieden!

De wetenschap dat de telefoon tijdens uw vakantie op een professionele manier beantwoord wordt, geeft u rust en zorgt voor een prettige vakantie.

Een telefoonservice inschakelen, wat zijn de voordelen?

Dit heeft als grootste voordeel dat u of uw medewerker zelf geen telefoon hoeft te beantwoorden tijdens de vakantie, maar dat mensen toch persoonlijk te woord worden gestaan. Doordat er aangenomen wordt met uw eigen bedrijfsnaam, zullen de mensen die bellen niet eens merken dat er doorgeschakeld wordt. U kunt het dus zien als een telefoniste op afstand.

Stelt u zich eens voor: geen werk gerelateerde telefoontjes meer tijdens de vakantie? Dat klinkt toch als een goed idee? Dit zorgt voor nog meer rust zodat u optimaal kan genieten van uw vakantie. Dat is toch wat we allemaal graag willen? Met onze telefoonservice wordt dit werkelijkheid!

Doorschakelen tijdens de herfstvakantie? Dit kan bij Jalloh!

De herfstvakantie staat weer voor de deur. Heeft u al een vakantie gepland? Ook dan kunt u doorschakelen naar onze telefoonservice. Wij kunnen de telefoon voor u beantwoorden van maandag t/m vrijdag 08:00-18:00 uur. Maar ook als uw vakantie buiten de reguliere periodes valt, kunt u bij ons een abonnement aanvragen.

Doorschakelen tijdens de (herfst)vakantie? Uw relaties worden allemaal persoonlijk te woord gestaan en u krijgt rust in uw ondernemen. Zo bent u altijd optimaal bereikbaar voor al uw opdrachtgevers, leveranciers en overige relaties.

Telefoonservice abonnementen

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten maandabonnementen, afgestemd op de hoeveelheid telefoontjes die wij voor u verwerken. Neemt u liever geen maandabonnement? Dan kunt u bij ons kiezen voor een vakantie abonnement. Dit kunt u afsluiten voor 1 of meerdere weken.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

Offerte aanvragen

Wilt u het laatste nieuws ook volgen op LinkedIn? Klik dan hieronder op de knop om onze bedrijfspagina op LinkedIn te volgen.


 

Vindt u dit artikel leuk? Laat het ons weten en klik op onderstaande Facebook button en deel ook dit bericht!