Zakelijke kansen liggen vaak ook buiten uw gezichtsveld of over ‘grenzen’.

Op 12 april a.s. organiseert MKB Twente het evenement ‘Grenzeloos maar met drempels ondernemen’, in het Duits ‘Grenzenlos aber mit Hörden unternehmen’, waarbij het ondernemen in en met Duitsland maar ook vice versa hoofdthema zal zijn. Ook het zaken doen in andere landen zoals Turkije maakt deel uit van de aangeboden thema’s, en zullen de kansen daar ook belicht worden.

Wij zijn deze dag aanwezig met een stand en Dineke Jalloh zal ook een presentatie geven over de mogelijkheden die wij als Jalloh kunnen bieden aan u als ondernemer. 

Grenzeloos Ondernemen MKB Twente 12 april

Grenzeloos Ondernemen MKB Twente 12 april

Doelstelling is om het grensoverschrijdend ondernemerschap, met name in de grensstreek NLD-DEU, te vereenvoudigen en te bevorderen. Ondernemers uit Nederland (MKB) en Duitsland (KMU), overheidsinstellingen van beide landen zoals provincie, Bundesländer en gemeenten die affiniteit en belang hebben bij een kruisverstuiving tussen Nederlandse en Duitse ondernemers zijn van harte welkom. Uiteraard zijn overige geïnteresseerden en belanghebbenden ook van harte welkom. (gratis entree)

Het programma bestaat uit plenaire sessies, diverse workshops en stands. Allemaal om het grensoverschrijdend ondernemen te vergemakkelijken en uw kansen grenzeloos te vergroten.

Wij nodigen u, mede namens alle participanten, van harte uit om deel te nemen aan ‘Grenzeloos maar met drempels ondernemen’ en hopen u op 12 april te kunnen verwelkomen in het Holland Casino Enschede (paspoort of ID meenemen i.v.m. legitimatieplicht).

Tijdens de inloop van 16.30-17.45 wordt u een lichte maaltijd aangeboden door de organisatie. De deelname is geheel kosteloos, wel is aanmelding verplicht. Klik hier om u aan te melden.

Klik op onderstaande link voor de uitnodiging en het programma van dit evenement:

Flyer MKB Twente Grenzeloos Ondernemen 12 April