Juridisch vertalen

Heeft u te maken met anderstalige klanten en zakelijke partners? Dan is het van groot belang dat u hen van de juiste informatie voorziet. Wellicht heeft u op dit moment alleen Nederlandse juridische teksten, maar wilt u deze teksten graag vertaald hebben. Bij Jalloh kunt u altijd terecht voor het juridisch vertalen. Wij leveren altijd nauwkeurig vertaalde teksten af, waardoor u verzekerd bent van een perfect resultaat.

Hoe gaat het juridisch vertalen in zijn werk?

Uiteraard willen we graag weten welke juridische teksten u vertaald wilt hebben. Enkele voorbeelden van juridische teksten zijn contracten en voorwaarden. Ook kunnen we teksten vertalen voor onder andere advocaten, notarissen en overheidsinstellingen. Bij juridische teksten is nauwkeurigheid cruciaal. U wilt tenslotte dat de teksten foutloos zijn. Een verkeerd vertaalde tekst is onprofessioneel en het kan voor problemen zorgen. Wilt u verzekerd zijn van een professionele vertaling die ook voldoet aan uw wensen? Dan kunt u bij ons terecht voor een juridische vertaling, uitgevoerd door één van onze juridische vertalers.

Onze juridische vertalers kunnen de meest uiteenlopende juridische teksten in vrijwel elke taal vertalen. Daarnaast hebben onze vertalers een uitstekende kennis van de juridische branche en actuele regels en wetten, waardoor zij de vaktermen op de correcte wijze vertalen. Ook garanderen we u dat de tekst inhoudelijk en taalkundig helemaal correct is. Voordat we beginnen met vertalen bespreken we uw wensen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op deze manier zorgen we dat het juridisch vertalen aan uw wensen voldoen. Wilt u op korte termijn vertaalde teksten hebben? Dat is geen enkel probleem! Ook spoedopdrachten worden zorgvuldig door ons uitgevoerd. Natuurlijk mag u gerust aanpassingen aan ons doorgeven. Zo zorgen we voor een geweldig resultaat

Uw teksten juridisch vertalen

Jalloh gaat graag aan de slag met het juridisch vertalen van uw teksten. Vraagt u eerst een vrijblijvende offerte aan via onze website. U ontvangt dan binnen één werkdag een offerte. Heeft u vragen over onze vertaaldiensten? Neemt u dan contact met ons op via 053-5730580 of stuur een mail naar info@jallohtvt.nl.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

“Op advies van een relatie van ons hebben wij Jalloh ingeschakeld voor de vertaling van een aantal stukken. De verwachtingen qua prijs en levertijd waren vooraf zeer duidelijk en zeker waargemaakt. Ook wij bevelen Jalloh van harte aan, in ieder geval voor de vertaalservice!”

Paul te Velthuis

Digital Marketing Manager Benelux, Bizerba Nederland

Enkele opdrachtgevers

Kom gerust langs voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak!