De telefoonservice – u bent nu nóg beter bereikbaar!

Per 1 maart zijn wij gestart met onze ruimere openingstijden van de telefoonservice. Wij beantwoorden nu alle telefoontjes van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur én het is mogelijk om op zaterdag door te schakelen. Dit betekent dat u nu nog langer bereikbaar bent voor al uw relaties. Als u op zaterdag werkt en dan ook goed bereikbaar wilt zijn, kunt u nu ook bij ons terecht. Met name voor bedrijven met een storingsdienst of helpdesk kan dit een goede uitkomst zijn. Ook op zaterdag is het mogelijk om van 08:00 tot 18:00 uur naar ons door te schakelen.

Nu nog beter bereikbaar met onze telefoonservice

Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice | “Onze stem, uw visitekaartje”

Wij beantwoorden de inkomende telefoontjes met uw eigen bedrijfsnaam en zijn op die manier een verlengstuk van uw bedrijf. We houden u op de hoogte van de inkomende gesprekken door terugbelnotities te sturen. Indien gewenst is het mogelijk om altijd of alleen incidenteel (bij spoed) door te schakelen. Het is ook mogelijk om uw agendabeheer bij ons onder te brengen. Met onze telefoonservice proberen wij u dus te ontzorgen.

Wij werken met 3 soorten maandabonnementen: Gold, Premium of Basic. Daarnaast is het mogelijk om een vakantie- of dag/incidenteel-abonnement bij ons af te nemen.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en onze abonnementen vrijblijvend contact met ons op. U mag onze telefoonservice altijd een week vrijblijvend uitproberen. Op die manier kunt u ervaren hoe wij werken.

Bel naar 053-5730580 of mail ons: info@jallohtvt.nl. U kunt ook een offerte aanvragen via onze site door op onderstaande knop te klikken:

Telefoonservice offerte aanvragen - nu nog beter bereikbaar