De kracht van de beleving!

Op maandag 16 november ben je van harte welkom bij Jalloh Tolk-, vertaal- en telefoonservice in Haaksbergen. Samen met Onno de Roo van het Belburo en Jeroen ter Wal van Ariva wijnbeleving hebben we een interessant programma voor jullie, waar we de nadruk gaan leggen op “Beleving”.

Het is belangrijk dat je goede kwaliteit levert van een product of dienst maar wanneer je ook het belevingsaspect kunt overbrengen, zal dat resulteren in extra omzet. Hoe benader jij je potentiële klanten? Hoe zorg jij ervoor dat je een afspraak krijgt? En hoe zet jij deze afspraken om in opdrachten?

Ben jij ook benieuwd hoe Dineke Jalloh, Onno de Roo en Jeroen ter Wal dit in de praktijk brengen? Meld je dan nu aan voor deze inspirerende avond via deze link of door te mailen naar info@jallohtvt.nl.

Waar & Wanneer
Datum: Maandag 16 november
Tijd: 19:00-22:00 uur
Locatie: Jalloh Tolk-, vertaal- en telefoonservice, Bouwstraat 8 in Haaksbergen

Programma
19.00-19.30 uur Ontvangst met een kopje koffie of thee
19.30-19.35 uur Welkomstwoord door Kristel van Dijk
19.35-20.00 uur Dineke Jalloh aan het woord
20.00-21:00 uur Seminar “Beleving”, verzorgt door Onno de Roo
21:00-21:15 uur Korte pauze
21:15-22:00 uur Jeroen ter Wal “wat is jou beleving bij wijn?”
Aansluitend ruimte voor gezellig netwerken!

Ondernemers in bedrijf maandag 16 november

Ondernemers in bedrijf maandag 16 november: “Beleving”

Jalloh Tolk-, vertaal- en telefoonservice
Naast dat Dineke Jalloh haar tolk-, vertaal- en telefoonservice heeft, is Het Belburo ook een onderdeel van dit bedrijf om ondernemers verder te helpen d.m.v. telefonische acquisitie. Een gezellig, klantgericht team dat zeker met jou meedenkt. Ze willen graag een onderdeel zijn van jouw bedrijf.

Het Belburo
Zij geloven dat je als ondernemer, ondernemers moet helpen om meer verkoopkansen te creëren. Zij zijn hét verlengstuk voor jouw bedrijf om meer afspraken in jouw agenda te plannen of aftersales voor jou te doen.

Ariva Wijnbeleving
Ariva wijnbeleving verzorgt o.a. wijncursussen, wijnproeverijen, trainingen voor horeca personeel, onafhankelijk wijnadvies en Wijn- en Spijstrainingen voor iedereen die meer over wijn wil weten.

Ken je interessante ondernemers uit je netwerk die je deze avond graag aan ons wilt voorstellen? Introducés zijn van harte welkom. Graag tot 16 november!