Nieuw in 2015 bij Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice: Spaans voor beginners

Update mei 2018: op dit moment kunnen wij deze cursus helaas niet aanbieden. Mocht er in de toekomst weer mogelijkheid zijn om te starten met een beginnerscursus Spaans, dan zullen wij dit publiceren op onze website. 

Cursus Spaans: Bienvenido!

Wilt u Spaans leren? Dan kunt u binnenkort deelnemen aan onze cursus Spaans voor beginners. Dit bestaat uit 8 lessen van elk 1,5 uur die beginnen op woensdag 25 november. De lessen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen bij ons op locatie in Haaksbergen. Na deze cursus beheert u de basis van de Spaanse taal.

Spaans voor beginners

De Spaanse taal wordt over de hele wereld door zo’n 500 miljoen mensen gesproken. Voor meer dan 400 miljoen mensen is het zelfs de moedertaal. Dit gaat dan met name om mensen in Spanje en Latijns-Amerika. In totaal is het Spaans de officiële voertaal in 22 landen en wordt het naast Spanje en Latijns-Amerika ook gesproken in de Verenigde Staten, Westelijke Sahara, Ecuatoriaal Guinea en de Filipijnen. Voor bedrijven die contacten hebben in dit soort landen is het vaak een pre als men beschikt over (basis) kennis van de Spaanse taal. Daarnaast is het natuurlijk ook voor vakanties, stages of werkbezoeken erg handig om de Spaanse taal te beheersen.

Voor wie?

Deze cursus Spaans voor beginners is speciaal voor iedereen die graag vanaf de basis de Spaanse taal wil leren. Of dat nou is voor een vakantie, stage, werk of gewoon uit interesse voor vreemde talen. Enige voorkennis is niet nodig voor het deelnemen aan deze cursus. Door de kleine groep waarin de lessen worden gegeven, is er veel tijd en aandacht voor de begeleiding van cursisten. De lessen zijn verdeeld over 8 dagen en duren elk 1,5 uur. Het lesmateriaal is inbegrepen bij de kosten voor de cursus.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u meer informatie of aanmelden voor de cursus Spaans voor beginners? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 053-5730580 of mailen naar info@jallohtvt.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen. Na aanmelding ontvangt u van ons een inschrijfformulier dat u kunt invullen.

In november starten wij met de cursus Spaans voor beginners. Voor meer informatie: 053-5730580

In november starten wij met de cursus Spaans voor beginners.