Telefoondienst

Al meer dan tien jaar zijn wij voor veel bedrijven en ondernemers een vaste telefoondienst. Sinds kort kunt u op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en ook op zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur naar ons doorschakelen. U kunt binnen deze tijden naar ons doorschakelen op momenten dat u zelf telefonisch niet bereikbaar bent.

Wij nemen dan uw telefoon aan met uw bedrijfsnaam en houden u op de hoogte van de gesprekken. U kunt op deze manier zelf inplannen wanneer u de terugbelnotities afhandelt. Mocht u bij spoedzaken wel geïnformeerd willen worden, dan biedt onze telefoondienst de mogelijkheid om door te verbinden. Wij kunnen ook standaard doorverbinden bij elk telefoontje. Als u hier specifieke wensen voor heeft kunt u dit bij ons aangeven.

Probeer onze telefoondienst een week op proef

Voordat u bij ons een telefoondienst abonnement afneemt, kunt u altijd een week vrijblijvend proefdraaien. Hierdoor ervaart u hoe wij werken en kunt u zelf beslissen of u een abonnement bij ons gaat afnemen. Voordat u start met een proefweek, levert u belangrijke bedrijfskenmerken en gegevens aan. Hierdoor zijn al onze medewerkers vooraf op de hoogte van uw bedrijfsgegevens. Zo kunnen wij de vragen van mensen die bellen nog beter beantwoorden en de berichten naar de juiste persoon binnen uw bedrijf sturen.

U kunt er ook voor kiezen om uw afwezigheid aan ons door te geven. Dit zorgt ervoor dat wij de personen die voor u bellen nog beter kunnen informeren over uw afwezigheid. Een extra mogelijkheid van onze telefoondienst is agendabeheer. Dan kunnen wij voor u afspraken inplannen, annuleren, wijzigen of verplaatsen. Bij afname van onze telefoondienst kunt er ook voor kiezen om ons alleen inzicht te geven in uw agenda.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een telefoondienst die uw bereikbaarheid verbetert en waarbij persoonlijk contact belangrijk is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. U kunt bij ons kiezen uit verschillende abonnementen:

  • Maand abonnement (Gold, Premium of Basic)
  • Vakantie abonnement
  • Dag- abonnement / incidenteel

U kunt altijd een week proefdraaien. Op basis van de proefweek kunnen wij u adviseren welk abonnement het beste bij u past. Wilt u meer informatie over onze telefoondienst? Dan zijn wij bereikbaar op 053-5730580 of via de mail: info@jallohtvt.nl.