Telefoontraining Duits

Wij starten dinsdag 13 oktober met de telefoontraining Duits. Dit wordt gegeven in een groep van maximaal 6 personen. De telefoontraining bestaat in totaal uit 6 lessen van 1,5 uur en er is nog plek!

Telefoneer met zelfvertrouwen in het Duits!

Wilt u beter leren communiceren aan de telefoon in het Duits, dan is dit een passende training. Op deze manier leert u de basisprincipes van het telefoneren met Duitse relaties en klanten. Tegenwoordig is het in veel bedrijven nodig om te kunnen communiceren in het Duits. Een telefoniste die een bericht aan kan nemen en op de juiste manier kan antwoorden is daarom erg belangrijk. Dit is het visitekaartje voor een bedrijf en een goede eerste indruk is extra belangrijk bij bijvoorbeeld potentiële klanten. Een korte maar duidelijke telefoontraining kan daarom zorgen voor meer zelfvertrouwen in het communiceren met Duitsers.

Klantgericht telefoneren

Wilt u ook graag goed voor de dag komen met uw Duits? Bent u op zoek naar handige zinnen en uitdrukkingen die u kunt gebruiken om succesvol te telefoneren in een zakelijke omgeving? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Doordat de telefoontraining wordt gegeven in een kleine groep, is het erg persoonlijk. De training is bij ons op locatie in Haaksbergen. Voor meer informatie en inschrijvingen: 053-5730580 of een mail naar info@jallohtvt.nl.

Telefoontraining Duits in het kort:

  • Locatie: Bouwstraat 8, Haaksbergen
  • Tijd: 6 lessen van 1,5 uur (in oktober en november)