Tolk Engels

Heeft u klanten in het buitenland? Dan wilt u deze klanten natuurlijk goed te woord kunnen staan. U kunt via Jalloh eenvoudig een tolk Engels inschakelen. De tolk kan u zowel op locatie als telefonisch ondersteunen. Wij werken enkel met beëdigde tolken waardoor u verzekerd bent van de professionaliteit van onze tolk. Dit betekent dat de tolk (Engels) veel ervaring heeft en jaarlijks bijscholingen volgt om deze beëdiging te behouden. Afhankelijk van uw specifieke wensen, verzorgen wij altijd een tolk die het beste past bij uw opdracht.

Voor welke gelegenheden kunt u een tolk Engels inschakelen?

U kunt voor diverse gelegenheden en situaties een tolk Engels inschakelen. Heeft u bijvoorbeeld een beurs of een evenement waar buitenlandse klanten aanwezig zullen zijn? Dankzij de tolk zal de communicatie soepel verlopen. U kunt uw klanten of bezoekers in laten lichten over nieuwe producten of diensten en de tolk kan hen begeleiden. U zou ook een tolk in kunnen schakelen als u een bezoek brengt aan het buitenland.

Enkele opdrachtgevers

”Direct

De tolk helpt u bij het voeren van gesprekken zodat u een professionele indruk achterlaat. Tevens kan een tolk u helpen bij het geven van trainingen. De tolk kan u ook van dienst zijn door telefoongesprekken met buitenlandse klanten te voeren. Dankzij de uitgebreide woordenschat van de tolk zal hij of zij uw klanten op de juiste manier aanspreken. Tevens worden boodschappen correct aan u doorgegeven zodat u precies weet waar de klant met u over wilt praten. Een goede samenwerking begint tenslotte bij de communicatie. Wilt u weten op welke manieren onze tolk u kan helpen? U kunt dan contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een tolk Engels inschakelen

Wilt u een tolk Engels inschakelen? Via onze website kunt u eenvoudig een tolk aanvragen. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U kunt het formulier op onze website invullen. Heeft u vragen over onze diensten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 053-5730580. U kunt ook een mail naar info@jallohtvt.nl sturen.

Kom gerust langs voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak!