Deze vacature is inmiddels vervuld. Wij bedanken jullie voor de reacties.

Wij zijn op zoek naar een Junior Telefoniste. 
Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega! Heb je bijvoorbeeld net eindexamen gedaan, kom je uit Haaksbergen (of omgeving) en zoek je nog een vakantiebaan, dan mag je reageren! Lees hieronder snel verder…

 

Wat bieden wij?

Een 0-uren contract (op oproepbasis) waarbij je vanaf 18 juli minimaal 16 uur per week in een vast rooster werkt. Je komt in een gezellig en jong team te werken. Als Junior Telefoniste beantwoord je de telefoon voor alle klanten van onze telefoonservice en zorg je voor een juiste afhandeling.

Wie zoeken wij?

Kan jij je vinden in de volgende omschrijving: klantgericht, flexibel, snelle schakelaar, stressbestendig en natuurlijk gezellig :-) ? Daarnaast is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst (spreken én schrijven). Spreek je ook nog Engels en Duits? Dan is dat zeker een pré! Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit de omgeving van Haaksbergen.

Hoe kan je solliciteren?

Sollicitaties met cv mogen gestuurd worden naar info@jallohtvt.nl (geen telefonische acquisitie). De eerste week van juli zullen wij de sollicitatiebrieven beantwoorden.

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vriendelijke groeten,

Team Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice