ster Vacature:Office manager per 1 maart 2019

Wie zijn wij?

Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice is gevestigd in Haaksbergen. Wij verzorgen o.a. tolk- en vertaaldiensten in alle talen en bieden daarnaast een telefoonservice aan voor bedrijven en ondernemers. Als office manager bij Jalloh kies je voor een uitdagende baan in een erg afwisselende omgeving.

Wat verwachten wij van jou:

Kun jij je vinden in de volgende omschrijving: klantgericht, enthousiast, flexibel, een snelle schakelaar, stressbestendig en natuurlijk gezellig? Dan zoeken we jou!

Het is ook belangrijk dat je:

  • De Nederlandse taal goed beheerst, zowel mondeling als schriftelijk. Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal is een pré.
  • Goed overweg kunt met computersystemen en beschikt over een snelle typevaardigheid. Ervaring met mailprogramma’s zoals Outlook en Microsoft Word/Excel is een pré.

Kom jij uit Haaksbergen e.o. en zoek je nog een leuke baan als office manager, wacht dan niet langer en reageer direct! Overtuig ons waarom jij die nieuwe collega bent die wij zoeken.

Wat wij jou bieden:

  • Een contract van minimaal 24 uur per week.
  • Werktijden van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur.
  • Een gezellig en jong team om mee samen te werken.

Hoe kan je solliciteren?

Sollicitaties met CV en foto mogen gemaild worden naar: info@jallohtvt.nl vóór 31 januari 2019 (geen telefonische acquisitie). Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Heb je nog vragen over de functie n.a.v. deze vacature, dan verzoeken wij jou om deze vragen in de sollicitatiebrief of mail te vermelden, zodat wij hier in een evt. kennismakingsgesprek op terug kunnen komen.

Vriendelijke groeten,

Het team van Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice