ster Vacature: Telefoniste per 1 juli 2017 – Reactietermijn is verstreken

Inmiddels is de reactietermijn van deze vacature verstreken. Wij gaan alle sollicitaties bekijken en indien van toepassing nodigen we je uit voor een gesprek. Reageren is dus niet meer mogelijk. 

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een spontane en gezellige collega telefoniste met een vrolijke stem voor onze telefoonservice. Jouw stem wordt namelijk het visitekaartje van de bedrijven waarvoor wij aannemen! Lees hieronder snel verder om te zien wie wij zoeken, wat wij kunnen bieden en hoe je kunt solliciteren.

Wie zijn wij?

Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice is gevestigd in Haaksbergen. Wij verzorgen o.a. tolk- en vertaaldiensten in alle talen en bieden daarnaast een telefoonservice aan voor bedrijven en ondernemers (telefoniste op afstand). Onze overige diensten bestaan uit diverse taal trainingen, bijlessen, verhuur van vergaderruimtes en we zijn de centrale receptie in ons bedrijfs-verzamelpand. Kortom, een erg afwisselende omgeving.

Wat verwachten wij van jou:

Kun jij je vinden in de volgende omschrijving: klantgericht, enthousiast, flexibel, een snelle schakelaar, stressbestendig en natuurlijk gezellig? Dan zoeken we jou!

Het is ook belangrijk dat je:

  • De Nederlandse taal goed beheerst, zowel mondeling als schriftelijk. Goede beheersing van het Engels en Duits is zeker een pré.
  • Goed overweg kunt met computersystemen en beschikt over een snelle typevaardigheid. Ervaring met mailprogramma’s zoals Outlook en Microsoft Word/Excel is een pré.
  • Bereid bent om, naast de vaste uren, ook extra te werken in vakantieperiodes en tijdens ziekte van collega’s.

Kom jij uit Haaksbergen e.o. en zoek je nog een leuke baan als telefoniste, dan mag je zeker reageren.

Wat wij jou bieden:
  • Een contract van 16 uur per week (met meestal vaste dagen).
  • Werktijden van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur.
  • Mogelijkheden voor extra uren in vakanties en tijdens ziekte van collega’s.
  • Een gezellig en jong team om mee samen te werken.
Hoe kan je solliciteren?

Sollicitaties met CV mogen gemaild worden naar: info@jallohtvt.nl vóór 12 juni 2017 (geen telefonische acquisitie). Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!

Vriendelijke groeten,

Team Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice