ster

Vakantie abonnement telefoonservice

Met een gerust hart op vakantie? Wij beantwoorden tijdens uw afwezigheid de telefoon met de juiste bedrijfsnaam en houden u op de hoogte van de inkomende gesprekken. Zo wordt iedereen persoonlijk te woord gestaan en kunt u zelf inplannen wanneer u mensen terugbelt. 

 

Heeft u uw telefonie al geregeld tijdens uw vakantie? Vraag ons naar de mogelijkheden met onze telefoonservice, dan is het zo geregeld! Uw bedrijf blijft bereikbaar tijdens uw afwezigheid of die van uw telefoniste. U kunt bij ons een vakantie abonnement afsluiten voor 1 of meerdere weken. Wij kunnen dan de telefoon voor u aannemen van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur (op aanvraag ook de zaterdag).

Onze telefoonservice zorgt ervoor dat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan en wij hebben al veel ondernemers mogen helpen tijdens hun vakantieperiode. Ook de komende weken staan er al weer verschillende bedrijven in onze planning. Wij nemen de telefoon altijd op met uw eigen bedrijfsnaam en houden u op de hoogte van de gemiste gesprekken. Uw bedrijf is op deze manier toch goed telefonisch bereikbaar in de vakantieperiode.

U kunt onbezorgd op vakantie gaan, wij zorgen dat uw bedrijf telefonisch goed bereikbaar blijft. Onze stem, úw visitekaartje!

Voordeel voor u als ondernemer is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de telefoon. Uw relaties worden allemaal persoonlijk te woord gestaan en u krijgt rust in uw ondernemen. Zo bent u altijd optimaal bereikbaar voor al uw opdrachtgevers, leveranciers en overige relaties. Uw eigen telefoniste op afstand! Denk ook eens aan de professionele uitstraling van uw bedrijf!

Mocht u interesse hebben in een vakantie abonnement van de telefoonservice, neem dan vrijblijvend contact op via 053-5730580 of info@jallohtvt.nl. U kunt ook via onderstaande knop een offerte aanvragen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.

Alvast een prettige vakantie toegewenst!