Vakantieabonnement telefoonservice

Heeft u uw telefonie al geregeld tijdens uw vakantie? Vraag ons naar de mogelijkheden met onze telefoonservice, dan is het zo geregeld! Uw bedrijf blijft bereikbaar tijdens uw afwezigheid of die van uw telefoniste. U kunt bij ons een vakantieabonnement afsluiten voor 1,2 of 3 weken. Wij nemen dan de telefoon voor u aan van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.

De telefoonservice zorgt ervoor dat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan en wij hebben al veel ondernemers mogen helpen tijdens hun vakantieperiode. Ook de komende weken staan er al weer verschillende bedrijven in onze planning. Wij nemen de telefoon altijd op met uw eigen bedrijfsnaam en houden u op de hoogte van de gemiste gesprekken. Uw bedrijf is op deze manier toch goed telefonisch bereikbaar in de vakantieperiode.

Voordeel voor u als ondernemer is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de telefoon. Uw relaties worden allemaal persoonlijk te woord gestaan en u krijgt rust in uw ondernemen. Zo bent u altijd optimaal bereikbaar voor al uw opdrachtgevers, leveranciers en overige relaties. Uw eigen telefoniste op afstand! Denk ook eens aan de professionele uitstraling van uw bedrijf!

Mocht u interesse hebben in een vakantieabonnement van de telefoonservice, neem dan vrijblijvend contact op via 053-5730580 of info@jallohtvs.nl

Alvast een prettige vakantie toegewenst!