Vertalen in alle wereldtalen

Het team van Jalloh bestaat uit professionals die tekst in elke wereldtaal vertalen. Daardoor bieden wij onze schriftelijke vertaaldiensten aan in alle talen en op beëdigd niveau. Zo vertalen wij zeer uiteenlopende teksten voor verschillende bedrijven in binnen- en buitenland. Maar ook documenten voor particulier gebruik, worden door ons vertaald en indien gewenst beëdigd.

Gespecialiseerd in uw vakgebied

Laat uw juridische, ambtelijke en medische documenten professioneel vertalen door Jalloh. Ook mails, brochures, websites en (technische) handleidingen vertalen we graag en goed voor u. Voor elk vakgebied hebben wij beëdigde vertalers die beschikken over de juiste ervaring en kennis van de terminologie.

Snel en nauwkeurig

Heeft u snel een goede vertaling nodig? Denk ook dan aan Jalloh. Wij vertalen uw opdracht zorgvuldig en snel. En ook voor spoedopdrachten geldt dat de kwaliteit van de vertaalde tekst gewaarborgd is.

Persoonlijk contact

Al onze vertalingen worden uitgevoerd door een beëdigde vertaler en extra gecontroleerd op inhoudelijke en taalkundige juistheid. Wij vinden het belangrijk dat een vertaling altijd nauwkeurig vertaald wordt en voldoet aan uw wensen. Daarom begeleidt Jalloh uw opdracht, groot of klein, graag van begin tot eind op basis van persoonlijk contact. Zo werken we samen aan het beste resultaat.

U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag bij de vertaling van bijvoorbeeld:

  • Juridische documenten
  • Websites
  • Brochures & Flyers
  • Brieven
  • (Technische) handleidingen
  • Mails e.a.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

“Op advies van een relatie van ons hebben wij Jalloh ingeschakeld voor de vertaling van een aantal stukken. De verwachtingen qua prijs en levertijd waren vooraf zeer duidelijk en zeker waargemaakt. Ook wij bevelen Jalloh van harte aan, in ieder geval voor de vertaalservice!”
Paul te Velthuis

Digital Marketing Manager Benelux, Bizerba Nederland

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Enkele opdrachtgevers

Kom gerust langs voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak!