Vertalen in alle talen

Wij bieden schriftelijke vertaaldiensten in alle talen aan o.a. internationale bedrijven, overheidsinstellingen, notarissen, advocaten en particulieren. Inmiddels vertalen wij voor veel mooie bedrijven in binnen- en buitenland. Onze vertalers hebben dan ook ervaring op verschillende vakgebieden.

Wij helpen u graag bij de vertaling van bijvoorbeeld:

  • Juridische documenten
  • Websites
  • Brochures & Flyers
  • Brieven
  • (Technische) handleidingen
  • Mails e.a.

Wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Klik dan hier!

Persoonlijk contact

Al onze vertalingen worden door een beëdigde vertaler geleverd en extra gecontroleerd op inhoudelijke en taalkundige juistheid. Wij vinden het belangrijk dat een vertaling altijd nauwkeurig vertaald wordt en voldoet aan de wensen van de klant. Het maakt niet uit of het gaat om een kleine of grote vertaalopdracht, wij denken graag met u mee. Wij doen ons uiterste best om de vertalingen snel en nauwkeurig bij u aan te leveren. Ook wanneer u iets met spoed wilt laten vertalen, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de vertaalde tekst gewaarborgd blijft.

Wij begeleiden uw opdracht van het begin tot het einde door middel van persoonlijk contact, waarin overleg centraal staat zodat we samen kunnen streven naar een voor een ieder tevreden resultaat! U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Wij helpen u graag verder!

“Op advies van een relatie van ons hebben wij Jalloh ingeschakeld voor de vertaling van een aantal stukken. De verwachtingen qua prijs en levertijd waren vooraf zeer duidelijk en zeker waargemaakt. Ook wij bevelen Jalloh van harte aan, in ieder geval voor de vertaalservice!”

Paul te Velthuis

Digital Marketing Manager Benelux, Bizerba Nederland

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Enkele opdrachtgevers

Kom gerust langs voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak!