Websites vertalen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het vertalen van uw website? Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is dat uw website in verschillende talen beschikbaar is, zodat klanten wereldwijd kunnen genieten van uw producten en diensten. Bij Jalloh Tolk -en Vertaalbureau kunt u altijd terecht voor het vertalen van handleidingen. Wij leveren nauwkeurig vertaalde teksten af, waardoor u verzekerd bent van een goed resultaat.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Hoe werkt het vertalen van websites?

Een beëdigd vertaler heeft niet alleen uitgebreide kennis van de doeltaal, maar ook van de cultuur en gebruiken van het land waarin deze taal wordt gesproken. Dit betekent dat de vertaler niet alleen de juiste woorden en grammaticale regels kent, maar ook begrijpt hoe de taal in de praktijk wordt gebruikt. Dit is vooral belangrijk als je bijvoorbeeld marketingteksten wilt laten vertalen, waarbij het belangrijk is om de juiste toon en stijl te treffen.

 

Uw handleidingen vertalen

Jalloh Tolk -en Vertaalbureau gaat graag aan de slag met het vertalen van uw handleiding. Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan via onze website. U ontvangt dan binnen één werkdag een offerte. Heeft u vragen over onze vertaaldiensten? Neemt u dan contact met ons op via 053-5730580 of stuur een mail naar info@jallohtvt.nl.

Enkele opdrachtgevers

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken