Over ons

Als tolk- en vertaalbureau zijn wij sinds 1 augustus 2023 verhuisd naar een nieuw kantoor in Enschede (voorheen zaten we in Haaksbergen) Ons vertaalbureau bestaat overigens al meer dan 35 jaar en we hebben vele relaties al mogen helpen met hen tolk en vertaal aanvragen. Het persoonlijke contact is onze sleutel tot succes Wij vinden het prettig om u als relatie te kennen, open te zijn en samen te werken aan uw opdrachten. 

Wij mogen met recht zeggen dat we in al die jaren zijn uitgegroeid tot een bureau in het Oosten van het land, dat mooie opdrachten mag uitvoeren voor vele internationale bedrijven, advocaten, notarissen en particulieren. We helpen niet alleen Nederlandse bedrijven, inmiddels kennen we ook al diverse buitenlandse opdrachtgevers. Sinds enkele jaren zijn we als tolk- en vertaalbureau ook actief op Curaçao, waar we op het eiland ondernemers en particulieren voorzien van onze tolk- en vertaaldiensten.

Dineke Jalloh en Nicky van den Breemen

Persoonlijk contact als basis voor succes

Jalloh Tolk- en Vertaalbureau begeleidt uw aangevraagde opdrachten graag van begin tot eind op basis van persoonlijk contact. Zo werken we samen aan het beste resultaat!

Vertalen en tolken

Wij helpen u graag bij het vertalen van uw teksten naar de door u gewenste taal. Jalloh Tolk- en Vertaalbureau werkt alleen met beëdigde tolken en vertalers. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, zorgvuldigheid en geheimhouding van verstrekte informatie.

Bent u op zoek naar een tolk die u ondersteunt bij de mondelinge communicatie in een voor u vreemde taal? Dan regelen wij deze tolkdienst graag voor u. Onze tolken kunnen o.a. worden ingezet voor een vergadering, presentatie, bijeenkomst of evenement. Het tolken kan bij u op locatie plaatsvinden maar ook telefonisch of via (bijvoorbeeld) Teams. U kunt voor vrijwel alle talen bij ons terecht, zowel voor tolkopdrachten als vertalingen.

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken