Over ons

Ons kantoor is gevestigd in Haaksbergen sinds 2010. Het bedrijf bestaat overigens meer dan 35 jaar met de start van mijn moeder als tolk- vertaalster in maar liefst 5 wereldtalen. In 2010 hebben we 2 bedrijven samengevoegd en inmiddels draaien we nu, mijn dochter Nicky en ik samen het bedrijf.

Wij mogen met recht zeggen dat we in deze hele periode zijn uitgegroeid tot een bureau dat mooie opdrachten mag uitvoeren voor vele internationale bedrijven, advocaten en notarissen. Uiteraard bieden we ook voor particulieren uiteenlopende vertaal en tolkdiensten. We helpen niet alleen Nederlandse bedrijven, inmiddels kennen we ook al diverse buitenlandse opdrachtgevers. Sinds enkele jaren zijn we als tolk- en vertaalbureau actief op Curaçao, waar we op het eiland ondernemers en particulieren voorzien van onze tolk- en vertaaldiensten.

Dineke Jalloh en Nicky van den Breemen

Persoonlijk contact als basis voor succes

Jalloh begeleidt uw opdracht graag van begin tot eind op basis van persoonlijk contact. Zo werken we samen aan het beste resultaat.

Vertalen en tolken

Wij helpen u graag bij het vertalen van teksten naar de door u gewenste taal. Jalloh werkt alleen met beëdigde tolken en vertalers. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, zorgvuldigheid en geheimhouding van verstrekte informatie.

Bent u op zoek naar een tolk die u ondersteunt bij de mondelinge communicatie in een voor u vreemde taal? Dan regelen wij deze tolkdienst graag voor u. Onze tolken kunnen o.a. worden ingezet voor een vergadering, presentatie, bijeenkomst of evenement. Het tolken kan bij u op locatie plaatsvinden maar ook telefonisch of via Skype. U kunt voor vrijwel alle talen bij ons terecht, zowel voor tolkopdrachten als vertalingen.

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken