Onze stem is uw
visitekaartje en wij
helpen u bij het vertalen
van uw boodschap
naar een andere taal!

ster

Over ons

Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice is gevestigd in Haaksbergen sinds 2005.
Wij mogen met recht zeggen dat we binnen 11 jaar uitgegroeid zijn tot een bureau dat met vele internationale bedrijven, advocaten, notarissen en particulieren samenwerkt door het hele land. Dit geldt voor al onze diensten.

Ons team helpt u graag bij het vertalen van teksten naar de door u gewenste taal. Wij werken alleen met beëdigde vertalers zodat dat de kwaliteit van de vertaalde tekst gewaarborgd blijft. Bent u op zoek naar een tolk? Dan verzorgen wij deze graag. Wij werken alleen met beëdigde tolken. Hij of zij kan ingezet worden voor o.a. een vergadering, presentatie, bijeenkomst of evenement. Het tolken kan bij u op locatie plaatsvinden maar ook telefonisch of via Skype. U kunt voor vrijwel alle talen bij ons terecht, zowel voor tolkopdrachten als vertalingen.

Met onze telefoonservice bieden wij ondernemers de mogelijkheid om de telefoon naar ons door te schakelen. Onze telefonistes beantwoorden alle gesprekken met de juiste bedrijfsnaam en geven de berichten door.

Wij nemen op dit moment voor allerlei verschillende bedrijven de telefoon aan en zijn daardoor voor velen een verlengstuk van het bedrijf geworden. Onze telefoonservice is ook beschikbaar in het Duits en Engels. Als u bijvoorbeeld Duits- of Engelstalige klanten, cliënten of relaties heeft, kunnen wij hen op de juiste manier te woord staan.

Wij zijn een gezellig, klantgericht team dat zeker met u meedenkt. We willen graag een onderdeel zijn van uw bedrijf. Persoonlijk contact is hierin voor ons een belangrijk punt. U bent altijd van harte welkom om eens kennis met ons te maken!

Ons team

De volgende medewerkers helpen u graag:

Dineke Jalloh

Owner

Christel te Velthuis

Manager

Jacqueline Hetkämper

Telefoniste

Cheyenne Krol

Telefoniste

Kom gerust langs voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak!