​Persoonlijk contact als basis voor succes

Jalloh begeleidt uw opdracht graag van begin tot eind op basis van persoonlijk contact. Zo werken we samen aan het beste resultaat.

Wilt u kennismaken of meer informatie opvragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Over ons

Ons kantoor is gevestigd in Haaksbergen sinds 2005. Tijdens de oprichting zijn wij begonnen als tolk-, vertaal en secretariaatsbureau en aansluitend is de naam gewijzigd in Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice. Met de overname van de telefoonservice in 2019, gaan wij nu verder als Jalloh tolk- en vertaalbureau. 

Wij mogen met recht zeggen dat we in deze hele periode zijn uitgegroeid tot een bureau dat mooie opdrachten mag uitvoeren voor vele internationale bedrijven, advocaten en notarissen. Dit doen we niet alleen voor Nederlandse bedrijven, inmiddels kennen we ook al diverse buitenlandse opdrachtgevers. Uiteraard bieden we ook voor particulieren uiteenlopende vertaal- en tolkdiensten aan. Sinds enkele jaren zijn we als tolk- en vertaalbureau actief op Curaçao. Ook op het eiland kunnen we ondernemers voorzien van onze tolk- en vertaaldiensten. 

Wij helpen u graag bij het vertalen van teksten naar de door u gewenste taal. Jalloh werkt alleen met beëdigde tolken en vertalers. Zo bent u verzekerd van kwaliteit, zorgvuldigheid en geheimhouding van verstrekte informatie.

Bent u op zoek naar een tolk die u ondersteunt bij de mondelinge communicatie in een voor u vreemde taal? Dan regelen wij deze tolkdienst graag voor u. Onze tolken kunnen o.a. worden ingezet voor een vergadering, presentatie, bijeenkomst of evenement. Het tolken kan bij u op locatie plaatsvinden maar ook telefonisch of via Skype. U kunt voor vrijwel alle talen bij ons terecht, zowel voor tolkopdrachten als vertalingen.

Ons team

De volgende medewerkers helpen u graag:

Dineke Jalloh

Owner

Christel te Velthuis

Manager

Cheyenne Krol

Telefoniste

Kom gerust langs voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak!