Vertalen

Wij werken met een “vast” team van beëdigde vertalers. Of het nu gaat om juridische documenten, medisch, technische handleidingen, een algemene brief of bijvoorbeeld een website vertaling? Wij zoeken de juiste vertaler bij uw tekst! 

  1. Wij bieden voor alle wereld talen, op beëdigd niveau onze schriftelijke vertaaldiensten aan
  2. Wij vertalen voor verschillende opdrachtgevers in het binnen- en buitenland zeer uiteenlopende teksten
  3. Wij vertalen ook allerlei documenten voor particulieren. 
Klik rechts op een van de voorbeelden voor meer informatie!

Gespecialiseerd in uw vakgebied

Laat uw juridische, ambtelijke en medische documenten professioneel vertalen door Jalloh tolk- en vertaalbureau. Ook mails, brochures, websites en (technische) handleidingen vertalen we graag en goed voor u. Voor elk vakgebied hebben wij beëdigde vertalers die beschikken over de juiste ervaring en kennis van de terminologie.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Snel en nauwkeurig

Heeft u snel een goede vertaling nodig? Denk dan aan Jalloh tolk- en vertaalbureau. Wij vertalen uw opdracht zorgvuldig en snel. En ook voor spoedopdrachten geldt dat de kwaliteit van de vertaalde tekst gewaarborgd is.

Persoonlijk contact

Al onze vertalingen worden uitgevoerd door een beëdigde vertaler en extra gecontroleerd op inhoudelijke en taalkundige juistheid. Wij vinden het belangrijk dat een vertaling altijd nauwkeurig vertaald wordt en voldoet aan uw wensen. Daarom begeleidt Jalloh tolk- en vertaalbureau uw opdracht, groot of klein, graag van begin tot eind op basis van persoonlijk contact. Zo werken we samen aan het beste resultaat.

U kunt altijd bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Wij helpen u graag verder!

“Op advies van een relatie van ons hebben wij Jalloh ingeschakeld voor de vertaling van een aantal stukken. De verwachtingen qua prijs en levertijd waren vooraf zeer duidelijk en zeker waargemaakt. Ook wij bevelen Jalloh van harte aan, in ieder geval voor de vertaalservice!”

Paul te Velthuis | Digital Marketing Manager Benelux, Bizerba Nederland

Enkele opdrachtgevers waarmee Jalloh Tolk -en Vertaalbureau samenwerkt

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken