Beëdigde vertaling

Wilt u uw teksten laten vertalen door professionele vertalers? Kiest u dan voor Jalloh, een beëdigd vertaalbureau in het Oosten van het land, Haaksbergen. Wij vinden het erg belangrijk om de teksten zo goed mogelijk te vertalen. Wij werken dan ook alleen met beëdigde vertalers en we gaan nauwkeurig te werk. Zo weet u zeker dat u tevreden zult zijn met de door ons vertaalde teksten.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van een beëdigde vertaling?

Vertaler is een vrij beroep. Dat betekent dat iedereen zich als vertaler kan aanprijzen. Natuurlijk zegt dat verder niets over de kwaliteit van de vertalingen. Bij Jalloh werken we alleen met beëdigde vertalers. Zij staan ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers. Daarnaast hebben zij voor de rechtbank een gelofte of eed afgelegd. Onze vertalers laten zich regelmatig bijscholen en ze voeren jaarlijks diverse professionele opdrachten uit zodat ze deze titel behouden. U heeft daardoor de garantie dat ons beëdigde vertaalbureau teksten van hoogwaardige kwaliteit aflevert.

Alleen een beëdigde vertaling is rechtsgeldig, waardoor juridische documenten door onze vertalers vertaald moeten worden. U kunt bij ons beëdigd vertaalbureau terecht voor het vertalen van diverse teksten. Hierbij kunt u denken aan webteksten, documenten, brochures, mails en handleidingen. Deze teksten kunnen wij vertalen in elke taalcombinatie. Uiteraard garanderen we de kwaliteit ook door de teksten af te stemmen op uw wensen.

Hoe neemt u contact op met ons beëdigd vertaalbureau?

U kunt contact opnemen met ons beëdigd vertaalbureau door te bellen naar 053-5730580. Het is ook mogelijk om ons een mail te sturen via info@jallohtvt.nl. Wij beantwoorden graag uw vragen en we kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden die wij bieden. Weet u al welke dienst u wilt gebruiken? Vraagt u dan direct een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u de offerte voor de beëdigde vertaling binnen een werkdag ontvangt.

Enkele opdrachtgevers

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken