Beëdigde vertaling

Wilt u uw teksten laten vertalen door onze professionele, beëdigde vertalers? Kiest u dan voor Jalloh Tolk- en Vertaalbureau, een vertaalbureau in het Oosten van het land in Enschede. Wij vinden het erg belangrijk om uw teksten zo goed mogelijk te vertalen en werken dan ook alleen met beëdigde vertalers en gaan zeer nauwkeurig en betrouwbaar samen met u te werk. Zo weten we zeker dat u tevreden zult zijn met de door ons vertaalde teksten.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zijn de voordelen van een beëdigde vertaling?

Vertaler zijn is een vrij beroep. Dat betekent dat iedereen zich als vertaler kan aanprijzen. Natuurlijk zegt dat verder niets over de kwaliteit van de vertalingen. Bij Jalloh Tolk- en Vertaalbureau werken we alleen met beëdigde vertalers. Zij staan ingeschreven bij het Register beëdigde tolken en vertalers. Daarnaast hebben alle vertalers voor de rechtbank een gelofte of eed afgelegd. Onze vertalers laten zich regelmatig bijscholen en ze voeren jaarlijks diverse professionele opdrachten uit zodat ze hen titel behouden. U heeft daardoor de garantie dat ons vertaalbureau teksten van hoogwaardige kwaliteit aflevert.

Alleen een beëdigde vertaling is rechtsgeldig voor juridische documenten. U kunt ons als vertaalbureau inschakelen voor het vertalen van website teksten, juridische documenten, technische teksten, brochures en bijvoorbeeld handleidingen. Deze teksten kunnen wij vertalen in elke taalcombinatie, in alle wereldtalen. Uiteraard garanderen we de kwaliteit ook door de teksten af te stemmen met uw wensen.

Hoe neemt u contact op met ons beëdigd vertaalbureau?

U kunt contact opnemen met ons vertaalbureau door te bellen naar 053-5730580. Het is ook mogelijk om ons een mail te sturen naar info@jallohtvt.nl. Wij beantwoorden graag uw vragen en we kunnen u meer informatie geven over de mogelijkheden die wij bieden. Weet u al welke dienst u wilt gebruiken? Dan kunt u direct een offerte aanvragen. Wij zorgen ervoor dat u de offerte voor uw vertaling binnen een werkdag ontvangt.

Enkele opdrachtgevers

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken