Document vertalen

Werkt u regelmatig samen met zakelijke contacten die een andere taal spreken? Of wilt u een doelgroep in een bepaald land aanspreken? Dan zult u de communicatie natuurlijk moeten aanpassen. Jalloh Tolk -en Vertaalbureau gevestigd in Haaksbergen, kan een document vertalen in vrijwel elke gewenste taal. Dankzij onze ervaren vertalers bent u verzekerd van een geweldig resultaat.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zijn de mogelijkheden van een document vertalen?

Jalloh Tolk -en Vertaalbureau biedt verschillende mogelijkheden voor een document vertalen. Wij vertalen diverse documenten voor verschillende organisaties en ondernemers. Enkele voorbeelden van onze klanten zijn internationale organisaties, advocaten, notarissen en particulieren. Uw teksten worden enkel vertaald door beëdigde vertalers. Bij Jalloh Tolk -en Vertaalbureau vinden we de kwaliteit van de teksten namelijk het belangrijkst. Wij bespreken dan ook altijd eerst uw wensen en we denken graag met u mee. Vervolgens vertalen we de documenten. Uiteraard houden we u op de hoogte zodat we de teksten volledig op uw wensen af kunnen stemmen.

Onze vertalers beheersen de talen niet alleen perfect, maar zij hebben ook kennis van diverse vakgebieden. Zij kunnen daardoor teksten met vaktermen, zoals medische, juridische en technische teksten vertalen. Elk vertaalde document wordt gecontroleerd. Wij letten onder andere op de taalkundigheid en de inhoud. Beide onderdelen moeten kloppen voor een goede tekst. Dankzij onze aanpak zorgen we ervoor dat u erg tevreden zult zijn met de teksten. Ook zullen de teksten een goede indruk achterlaten bij uw zakelijke contacten en klanten.

Jalloh Tolk -en Vertaalbureau inschakelen voor een document vertalen

Als u geïnteresseerd bent in een document vertalen, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website. Binnen één werkdag ontvangt u de offerte. Wilt u eerst meer informatie over onze vertaaldiensten? Neem contact met ons op via 053-5730580 of info@jallohtvt.nl. Wij staan klaar om u te helpen!

Enkele opdrachtgevers

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken