Technisch vertalen

Het vertalen van technische teksten kan erg lastig zijn. U wilt tenslotte dat alle begrippen kloppen en dat de informatie helder is. Technisch vertalen gebeurt alleen door een beëdigde vertaler met de juiste technische achtergrond en bijbehorende vakkennis, zodat u zeker weet dat de tekst correct is. Jalloh Tolk -en Vertaalbureau biedt de juiste begeleiding en streeft er naar de technische vertaling snel en nauwkeurig bij u aan te leveren.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

De mogelijkheden van het technisch vertalen

Als uw bedrijf bij de technische branche hoort, dan heeft u waarschijnlijk veel documenten met technische termen. Om uw buitenlandse klanten en contacten van dienst te zijn heeft u vertaalde versies nodig. Het technisch vertalen is geschikt voor verschillende teksten. U kunt hierbij denken aan handleidingen, documenten over testmethoden en informatieve folders. In de technische branche worden vaak vak gerelateerde termen gebruikt. De kans is groot dat u zelf niet weet hoe u bepaalde begrippen het beste kunt vertalen. Om fouten te voorkomen schakelt u Jalloh Tolk -en Vertaalbureau in.

Offerte aanvragen voor technisch vertalen?

Bij Jalloh Tok -en Vertaalbureau werken diverse vertalers, ieder met hun eigen specialisme. Zij kunnen de teksten niet alleen vertalen in vrijwel elke taal, maar ze kennen ook de vaktermen van diverse branches. Daardoor kunnen zij elke tekst foutloos vertalen. Uw teksten zullen een professionele indruk achterlaten bij klanten en zakelijke contacten. Bij Jalloh Tolk -en Vertaalbureau besteden we dan ook veel aandacht aan de vertalingen. Wij controleren elke tekst op de inhoud en op de taalkundigheid. Zelfs spoedopdrachten leveren wij met de grootste zorg aan. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de vertaalde teksten.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor technisch vertalen? Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij sturen u de offerte binnen één werkdag toe. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar als u vragen heeft. Ons telefoonnummer is 053-5730580 en ons e-mailadres is info@jallohtvt.nl.

Enkele opdrachtgevers

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken