Technisch vertalen

Het vertalen van technische teksten kan erg lastig zijn. U wilt tenslotte dat alle begrippen kloppen en dat de informatie helder is. Technisch vertalen gebeurt alleen door een beëdigde vertaler met de juiste technische achtergrond en bijbehorende vakkennis, zodat u zeker weet dat de tekst correct is. Jalloh biedt de juiste begeleiding en streeft er naar de technische vertaling snel en nauwkeurig bij u aan te leveren.

De mogelijkheden van het technisch vertalen

Als uw bedrijf bij de technische branche hoort, dan heeft u waarschijnlijk veel documenten met technische termen. Om uw buitenlandse klanten en contacten van dienst te zijn heeft u vertaalde versies nodig. Het technisch vertalen is geschikt voor verschillende teksten. U kunt hierbij denken aan handleidingen, documenten over testmethoden en informatieve folders. In de technische branche worden vaak vak gerelateerde termen gebruikt. De kans is groot dat u zelf niet weet hoe u bepaalde begrippen het beste kunt vertalen. Om fouten te voorkomen schakelt u Jalloh in.

Bij Jalloh werken diverse vertalers, ieder met hun eigen specialisme. Zij kunnen de teksten niet alleen vertalen in vrijwel elke taal, maar ze kennen ook de vaktermen van diverse branches. Daardoor kunnen zij elke tekst foutloos vertalen. Uw teksten zullen een professionele indruk achterlaten bij klanten en zakelijke contacten. Bij Jalloh besteden we dan ook veel aandacht aan de vertalingen. Wij controleren elke tekst op de inhoud en op de taalkundigheid. Zelfs spoedopdrachten leveren wij met de grootste zorg aan. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de vertaalde teksten.

Offerte aanvragen voor technisch vertalen?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor technisch vertalen? Via ons formulier kunt u een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij sturen u de offerte binnen één werkdag toe. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar als u vragen heeft. Ons telefoonnummer is 053-5730580 en ons e-mailadres is info@jallohtvt.nl.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

“Op advies van een relatie van ons hebben wij Jalloh ingeschakeld voor de vertaling van een aantal stukken. De verwachtingen qua prijs en levertijd waren vooraf zeer duidelijk en zeker waargemaakt. Ook wij bevelen Jalloh van harte aan, in ieder geval voor de vertaalservice!”

Paul te Velthuis

Digital Marketing Manager Benelux, Bizerba Nederland

Enkele opdrachtgevers

Kom gerust langs voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak!