Tolk Duits

Bij contacten in het buitenland is het belangrijk dat u de taal goed spreekt. Mocht u de taal zelf niet spreken, maar wilt u wel een goede indruk achterlaten, dan helpt Jalloh Tolk -en Vertaalbureau u graag door een tolk Duits in te zetten. De tolk kan u begeleiden op locatie, maar hij of zij kan ook telefonisch of via Skype hulp bieden. Dankzij onze be√ędigde tolken met ervaring in verschillende vakgebieden weet u zeker dat de communicatie soepel

Wilt u een tolk Duits inschakelen?

Als u een tolk Duits nodig heeft, dan kunt u bij Jalloh Tolk -en Vertaalbureau direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Vult u het formulier op de website zo compleet mogelijk in, dan kunnen wij contact met u opnemen voor extra informatie. Wilt u eerst meer weten over onze tolken? Belt u ons gerust via 053-5730580 of stuur een mail naar info@jallohtvt.nl.

De situaties waarin een tolk Duits u kan begeleiden

Er zijn diverse situaties waarin een tolk Duits u kan begeleiden. Geeft u bijvoorbeeld een training aan uw klanten of zakelijke contacten? Dan is het voor klanten die Duits spreken erg fijn als ze de training in hun eigen taal aangeboden krijgen. Ook als u deelneemt aan een beurs of een evenement kan de tolk uw contacten helpen. De tolk kan onder andere uw gasten ontvangen en ze van informatie voorzien.

Als u zelf naar een zakelijke bijeenkomst gaat, dan kan hij/zij u begeleiden tijdens de gesprekken. De tolk zorgt ervoor dat u een goed gesprek met de aanwezigen heeft door alles te vertalen. U zult een positieve indruk achterlaten. Wilt u dat de tolk uw klanten telefonisch te woord staat? Ook dat is mogelijk. De tolk kan bijvoorbeeld telefoongesprekken voeren met Duitstalige klanten en contacten. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken