Medische vertalingen

Heeft u goede medische vertalingen van verschillende teksten nodig? Dan bent u bij Jalloh aan het juiste adres! Onze beëdigde vertalers zorgen ervoor dat alle medische termen op de correcte manier vertaald worden. Uiteraard letten zij er ook op dat de tekst taalkundig en inhoudelijk helemaal perfect is. Jalloh vertaalt uw teksten in vrijwel elke wereldtaal.

Hoe zorgen wij voor goede medische vertalingen?

Bij Jalloh staat de kwaliteit hoog in het vaandel. Een goede communicatie is het begin van een zakelijke relatie of samenwerking. Uw teksten zullen dan ook foutloos vertaald moeten worden. Vooral bij medische teksten is dit van groot belang, aangezien u uw cliënten en contacten van correcte en heldere informatie wilt voorzien. Wij bespreken dan ook altijd wat uw wensen zijn en we denken graag met u mee.

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen laten wij de teksten alleen vertalen door beëdigde vertalers. Zij beheersen een bepaalde taal niet alleen perfect, maar ze kennen ook de vaktermen die in de medische wereld gebruikt worden. Hierdoor bent u verzekerd van een correcte vertaling van de doeltaal. U kunt diverse soorten teksten door ons laten vertalen. Onder de medische vertalingen vallen onder andere folders over medische aandoeningen, bijsluiters en informatieve webteksten. Of u nu een grote of een kleine opdracht heeft, wij staan altijd voor u klaar. Tevens kunnen wij uw vertalingen met spoed leveren. Uiteraard zorgen wij ook dan voor een nauwkeurige vertaling.

Heeft u interesse in de medische vertalingen?

Heeft u medische vertalingen van uw teksten nodig? Schakelt u dan de vertaaldiensten van Jalloh in. Via ons offerteformulier kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, welke u binnen één werkdag ontvangt. Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact opnemen via 053-5730580 of info@jallohtvt.nl. Wij helpen u graag verder!

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen

“Op advies van een relatie van ons hebben wij Jalloh ingeschakeld voor de vertaling van een aantal stukken. De verwachtingen qua prijs en levertijd waren vooraf zeer duidelijk en zeker waargemaakt. Ook wij bevelen Jalloh van harte aan, in ieder geval voor de vertaalservice!”

Paul te Velthuis

Digital Marketing Manager Benelux, Bizerba Nederland

Enkele opdrachtgevers

Kom gerust langs voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak!