Vertaalbureau Duits

Zoekt u een goed vertaalbureau Duits? De beëdigde vertalers van Jalloh staan altijd klaar om u te helpen. Wij bieden diverse diensten aan zodat u zonder problemen kunt communiceren met uw klanten en zakelijke contacten in Duitstalige gebieden.

Het vertaalbureau Duits biedt meerdere diensten aan. Wij kunnen bijvoorbeeld diverse teksten vertalen. Om de kwaliteit te garanderen werken bij Jalloh alleen beëdigde vertalers. Zij beheersen de Duitse taal perfect waardoor elke tekst inhoudelijk en taalkundig klopt. Ook kennen zij de juiste vaktermen welke behoren tot uw vakgebied en/of uw branche. U kunt ons onder andere inschakelen voor het vertalen van juridische documenten, technische handleidingen, webteksten en brieven. Wij betrekken u bij het vertaalproces waardoor u zeker tevreden zult zijn. Heeft u een tolk nodig? Ook dan kunnen wij u helpen.

Welke diensten biedt het vertaalbureau Duits aan?

Een tolk is onmisbaar bij zakelijke bijeenkomsten, presentaties en beurzen waarbij Duitstaligen aanwezig zijn. De tolk zorgt ervoor dat de communicatie soepel verloopt. Tevens kunnen wij u telefoondiensten aanbieden. Dit houdt in dat wij de telefoon voor u opnemen als u afwezig bent. Wij beantwoorden de telefoon dan in het Duits. Natuurlijk geven wij aan u door wie er hebben gebeld en waarover. Als u zelf vaardigheden wilt leren, dan kunt u bij Jalloh een training Duits volgen. U leert dan hoe u zakelijk Duits kunt spreken. Dit is erg handig als u veel te maken heeft met Duitstaligen.

Hoe kunt u contact opnemen met Jalloh Tolk -en Vertaalbureau Duits?

U kunt contact opnemen met ons vertaalbureau Duits door te bellen via 053-5730580 of door een mail te sturen naar info@jallohtvt.nl. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en we kunnen uw vragen beantwoorden. Het is tevens mogelijk om een offerte aan te vragen voor een bepaalde dienst via de website. Binnen een werkdag ontvangt u de offerte al.

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken