Vertaalbureau Hengelo

Heeft u een opdracht voor vertaalbureau Hengelo? Jalloh heeft meer dan twaalf jaar ervaring in het vertalen van teksten en documenten in vrijwel iedere Europese taal en enkele andere talen. Uw teksten worden gecontroleerd door een beëdigde tekstschrijver en vertaler, die let op grammatica en de taalkundige juistheid van een vertaling. Vanuit Haaksbergen, waar Jalloh is gevestigd sinds 2015, zijn wij uitgegroeid tot een vertaalbureau dat internationaal werk verricht voor verschillende bedrijfstakken. Ook bent u als particulier van harte welkom bij vertaalbureau Hengelo. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak waarbij uw tevredenheid hoog in het vaandel staat. Ook wanneer u een spoedklus voor ons heeft, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de vertaalde tekst gewaarborgd blijft. Teksten die bijvoorbeeld zeer technisch van aard zijn, zijn zeker aan ons besteed.

Vertaalbureau Hengelo voor Europese en Wereldtalen

Bij Jalloh is het mogelijk om uw teksten bijvoorbeeld van het Indonesisch naar Nederlands, Engels of een andere taal te vertalen. De teksten worden zoals eerder vernoemd gecontroleerd op grammatica, schrijfwijze en taalkundigheid. Heeft u bijvoorbeeld een website, waarbij u een Duitse vertaling of een Engelse vertaling nodig heeft? Jalloh denkt graag met u mee en heeft hierbij ook een adviserende rol. De afgelopen jaren is het steeds meer van belang dat uw website in meerdere talen te lezen is. Daarnaast kunt u denken aan zakelijke documenten zoals handleidingen, juridische documenten en brochures. Wanneer u een websitevertaling nodig hebt, is het wellicht een optie om daarna te zorgen voor vertalingen van uw Nederlandse e-mails. Contactaanvragen kunt u op een gemakkelijke wijze beantwoorden dankzij onze vertaalde e-mails.

Wilt u meer informatie over vertaalbureau Hengelo?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via 053-5730580 of vul ons offerteformulier in. Bij ons formulier heeft u de mogelijkheid om de teksten direct mee te sturen. Op deze manier kunnen wij als vertaalbureau Hengelo onze tarieven voor u bepalen.

Offerte aanvragen