Vertaalbureau Nijmegen

Bent u op zoek naar een professioneel vertaalbureau in de buurt van Nijmegen? Jalloh Tolk -en Vertaalbureau heeft meer dan twaalf jaar ervaring in het vertalen van teksten en documenten in vrijwel iedere Europese taal en enkele Wereldtalen. Uw teksten worden gecontroleerd door een be√ędigde tekstschrijver en vertaler, die let op grammatica en de taalkundige juistheid van een vertaling. Vanuit Haaksbergen, waar Jalloh Tolk -en Vertaalbureau was gevestigd sinds 2015, zijn wij uitgegroeid tot een vertaalbureau dat internationaal werk verricht voor verschillende bedrijfstakken. Sinds augustus 2023 zijn wij te vinden in Enschede. Als vertaalbureau Nijmegen¬†worden wij regelmatig ingeschakeld voor het vertalen van handleidingen tot het vertalen van webteksten. Ook bent u als particulier van harte welkom bij vertaalbureau Nijmegen. Wij staan bekend om onze persoonlijke aanpak waarbij uw tevredenheid hoog in het vaandel staat. Wanneer u een spoedklus voor ons heeft, zorgen wij ervoor dat de kwaliteit van de vertaalde tekst gewaarborgd blijft. Teksten die bijvoorbeeld zeer technisch van aard zijn, zijn zeker aan ons besteed.

Vertaalbureau Nijmegen voor Europese en Wereldtalen

Bij Jalloh Tolk -en Vertaalbureau is het mogelijk om uw teksten bijvoorbeeld van het Indonesisch naar Nederlands, Engels of een andere taal te vertalen. Iedere vertaalde tekst wordt gecontroleerd op grammatica, schrijfwijze en taalkundigheid. Heeft u bijvoorbeeld een website, waarbij u een Duitse vertaling of een Engelse vertaling nodig heeft? Jalloh denkt graag met u mee en heeft hierbij ook een adviserende rol. De afgelopen jaren is het steeds meer van belang dat uw website in meerdere talen te lezen is. Daarnaast kunt u denken aan zakelijke documenten zoals handleidingen, juridische documenten en brochures. Wanneer u een websitevertaling nodig hebt, is het wellicht een optie om daarna te zorgen voor vertalingen van uw Nederlandse e-mails. Contactaanvragen kunt u op een gemakkelijke wijze beantwoorden dankzij onze vertaalde e-mailberichten.

Een offerte aanvragen bij vertaalbureau Nijmegen?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op via 053-5730580 of vul ons offerteformulier in. Bij het invullen van ons formulier heeft u de mogelijkheid om de teksten direct mee te sturen. Op deze manier kunnen wij onze tarieven voor u bepalen. Een offerte is altijd vrijblijvend; u zit nergens aan vast.

Meer informatie?Maak een vrijblijvende afspraak!

Afspraak maken